Foto op plexiglas printen

Ideeën voor jouw
Foto op plexiglas

 

plexiglas-1_2

Kinderfoto’s

Jouw kinderen zijn je alles, de personen in jouw leven waarvan je het meest houdt. Laat ze daarom nu altijd dichtbij jou zijn door middel van een foto op plexiglas! De tijd gaat snel, voor je het weet gaan ze studeren, uit huis en misschien wel trouwen. Zo krijgt jouw foto alleen maar meer waarde, en zijn ze altijd een beetje ‘bij je’.

plexiglas-1_4

Trouwerij foto’s

Een trouwerij is de ideale gelegenheid om een collage te laten afdrukken op plexiglas! Zo heb je al je foto’s, van de mooiste dag in je leven, op een schitterende plexiglasplaat. Dit kan natuurlijk ook een leuk cadeau zijn tijdens een huwelijksjubileum.

plexiglas-1_5

Dierenfoto’s

De huisdieren worden vaak vergeten op de familiefoto’s. Laat ze daarom eens glanzen op een foto en er is natuurlijk maar één materiaal dat echt glanst, een foto van plexiglas! Dit is een unieke manier om te laten zien dat jouw huisdier ook echt een deel van het gezin is.

plexiglas-1_6

Babyfoto’s

Vereeuwig de eerste weken van je kindje op plexiglas, voor je het weet zijn ze het huis alweer uit. Babyfoto’s op zo’n mooi materiaal zullen een leven lang van waarde zijn, hoe leuk is het als ze zelf ouder zijn, zichzelf als baby kunnen aanschouwen op zo’n mooi materiaal.

plexiglas-1_9

Vakantiefoto’s

Vakanties zijn herinneringen die je moet koesteren, het is een pure luxe dat je op vakantie kunt gaan of dat je die ene verre reis hebt kunnen maken. Laat daarom de vakantiefoto’s afdrukken op plexiglas. Dit is een prachtig materiaal en het materiaal geeft een ruimtelijk effect. Zo kun je de herinneringen van je vakantie schitterend visualiseren. 

plexiglas-1_3

Een panorama

Een foto op plexiglas is uitermate geschikt voor een panorama. Een panorama van een landschap komt schitterend tot zijn recht door het ruimtelijke effect van het plexiglas. Het is voor even alsof je weer op dat mooie uitkijkpunt bent. 

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Contact Offerte aanvragen