Foto op plexiglas printen

Contact

De Drie Kronen 83
1601 MT
Enkhuizen

KvK 37.12.85.96
IBAN NL43 INGB 0654 2454 28
BTW NL817185902B01

088 - 50 60 222
info@onlineprintwerk.nl

logo

Als je voor Onlineprintwerk.nl kiest, kies je voor kwaliteit, service en gemak. Onlineprintwerk.nl is een jong bedrijf dat opereert vanuit Noord-Holland. Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, hebben wij toch de kennis, ervaring en know-how in huis doordat ons team uit ervaren mensen uit de reclame- en drukwereld bestaat. Hierdoor kunnen wij dé service verlenen die jij van ons verwacht.

Jouw gekozen product, in het gewenste materiaal en formaat met een afwerking naar keuze en geleverd op de door jouw gekozen leverdatum. De hoogstaande kwaliteit, snelle levering, mogelijkheid tot spoed orders en persoonlijke service. Dat is de belofte van Onlineprintwerk.nl die wij altijd nakomen! Want belofte maakt schuld!

Doordat wij ons eigen printpark in bezit hebben kunnen wij snel en efficiënt te werk gaan. Vanaf het moment dat je jouw order bij ons hebt geplaatst, wordt deze tijdens het gehele productieproces zorgvuldig door onze medewerkers gevolgd. Van bestandscontrole tot aan het moment van verzenden, ieder moment zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van jouw product wordt gewaarborgd.

Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel, dit wordt bewezen door de vele persoonlijke contactmogelijkheden. Per mail, telefoon of onze social media kanalen, onze medewerkers staan altijd voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden, te adviseren en te begeleiden bij jouw order.

Bestellen in onze webshop en bestanden aanleveren is super simpel door onze gebruiksvriendelijke website en het gemakkelijke bestelproces. Je bestanden worden gecontroleerd en je krijgt per mail bericht of de bestanden aan de aanleverspecificaties voldoen.
Ons doel is om van iedere klant een tevreden klant te maken en ervaringen te creëren die zo goed zijn, dat ze zichzelf doorvertellen. Ervaar ons gemakkelijke bestelproces, service en kwaliteit nu zelf en deel jouw ervaringen met ons en je omgeving!

Wil je meer informatie over Onlineprintwerk.nl? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@onlineprintwerk.nl of bel 088-5060222

Contact Offerte aanvragen